diumenge, 25 de març del 2012

El gos que és una celebrity a cop de feina ben feta


He sabut que un company ha passat a ser una celebrity mundial i no he pogut estar-me de fer-hi referència.

Es tracta de l'Uggie, el gos actor de la pel·lícula The Artist vencedora dels 2012 Oscar Academy Awards.

És cert que hi ha d'altres cans que com l'Uggie, comparteixen popularitat. Però el cas del Jack Russel actor és diferent del de molts; el cas de l'esforç, de la constància i del treball ben fet. I per aquest motiu l'admiro molt, perquè ha arribat lluny gràcies a l'entrenament diari i a la dedicació tant d'ell com del seu amo.

A l'Uggie li ha arribat la fama ara. Abans, però, ja havia treballat en altres films i no va defallir quan la seva feina no va ser premiada amb més que dos carícies al cap i una bona rascada d'orelles (l'equivalent als dos copets a l'esquena que el cap dóna al seu empleat quan ha treballat bé). Segurament, li va tocar fer papers més desagradables i no li va caure el collar (a les persones en aquest cas no els cauen els anells).

I com l'Uggie, penso en molts humans que avui, en plena crisi, han de treballar de valent, sigui del que sigui. I en el Barça, que mai s'ha cansat de lluitar per guanyar-ho tot i ho ha aconseguit, posant de moda uns valors que no s'haurien d'haver oblidat mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada